Groepswerk heeft een eigen kracht . In een groepssetting kunnen voor deelnemers onderwerpen aan de orde komen die binnen individuele coaching niet mogelijk zijn. De ondersteuning en extra motivatie die het biedt om samen met doelen bezig te zijn. De mogelijkheid om samen uitdagingen aan te gaan, kwetsbaar te zijn en plezier te maken, geven ervaringen die een diepe en onvergetelijke indruk kunnen achterlaten. Een groepstraining kan een belangrijke ondersteuning of verdieping zijn naast individuele coaching.
Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@elszandstra.nl met als onderwerp de training, cursus of wandeling waar je je voor wilt inschrijven. 

Door maatregelen vanuit de RIVM zijn tot 1 juni zijn alle groepsactiviteiten afgelast.

Wandelingen

Ben jij graag in de natuur, wil je ontspannen tijd voor jezelf; eens bewust stilstaan bij wat er op dit moment aandacht vraagt in jouw leven? Ga dan mee met deze wandeling!
Wat: In een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) gaan we wandelen. Tijdens de wandeling is er aandacht voor persoonlijke thema's. Wat geeft betekenis aan jouw leven? Waar wil je (meer) aandacht voor hebben? 
Meenemen: Een flesje water, iets om op te zitten, een notieblokje, gemakkelijke wandelschoenen. 
We maken gebruik van: De omgeving, stilte en er wordt gereflecteerd op de omgeving. Het samenzijn in de natuur maakt dat je creativiteit, intuïtie en bewustzijn sterk worden geprikkeld. 
Locatie: wisselend (zie agenda)
Bijdrage: €25,- per keer inclusief koffie/thee en lekkers. Na aanmelding krijg je hiervoor een betaallink. 
Tijd: 09:00-11:30
Data: 8 mei, 10 juli

Aanmelden of meer informatie: via info@elszandstra.nl of 06-51432256. 

Nalini; met de seizoenen mee 

Ik geloof in de kracht van verbinding. In samenwerking met Brenda Schut-van Alst is hieruit Nalini ontstaan. Een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Vanuit dit centrum bieden we het komende jaar de training 'met de seizoenen mee' aan.
Wat: 
Een training waarin persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling centraal staan. Samen in verbinding met gelijkgestemden werken aan eigen thema's op een prettige locatie aan het water (of op een plek in de natuur). De trainingen vormen een leidraad om in een natuurlijk ritme (volgens de seizoenen) te leven. Dit helpt je niet alleen om staande te blijven, maar ook daadwerkelijk creatief te zijn te midden van een turbulente buitenwereld. 
Je kunt ons volgen op Facebook Nalini en op Instagram nalini_centrum! Wil je de Nalini nieuwsbrief ontvangen? Stuur even een mailtje.
We maken gebruik van: lichaamswerk, systemisch werk, creatieve werkvormen, de natuur, rituelen en alles wat zich aandient.
Locatie: Tjerk Hiddes te Harderwijk
Bijdrage: €75,- per bijeenkomst
Tijd: 09:00-14:00 (inclusief koffie, thee en lekkers) Neem je je eigen lunch mee?
Data: 19 juni, 18 september, 6 november, 10 januari
Aanmelden of meer informatie: via info@elszandstra.nl of 06-51432256

HSP-café

Veel hooggevoelige mensen hebben de wens meer in contact te zijn met gelijkgestemden. Vandaar dat ik in samenwerking met Marjolein Leukfeldt het HSP-café organiseer. 
Wat: Ben jij hooggevoelig of heb je het vermoeden dat je het bent? Wil jij meer informatie over hooggevoeligheid? Wil jij meer verbinding met jezelf ervaren in contact met anderen? Zoek je inspiratie en verbinding?
Wij nodigen je van harte uit voor onze gezellige HSP-café: iedere maand staat er een ander thema centraal. Voel je welkom! We hanteren een maximum van 12 deelnemers per avond. 
Locatie: Tjerk Hiddes te Harderwijk
Bijdrage: €25,- inclusief koffie/thee en wat lekkers
Tijd: 19:30-21:30
Data: 
15 april
Aanmelden of meer informatie: via info@elszandstra.nl of 06-51432256