Een groepstraining kan een belangrijke aanvulling zijn op individuele coaching. Er kunnen thema's aan de orde komen die binnen individuele coaching niet mogelijk zijn. Samen met doelen bezig te zijn en de gezamelijke groepsenergie geeft basis en verdieping.  Je kunt ervaringen opdoen die een diepe en onvergetelijke indruk kunnen achterlaten. 
Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@elszandstra.nl met als onderwerp de training, cursus of wandeling waar je je voor wilt inschrijven. 


Wandelingen

Ben jij graag in de natuur, wil je ontspannen tijd voor jezelf; eens bewust stilstaan bij wat er op dit moment aandacht vraagt in jouw leven? Ga dan mee met deze wandeling!
Wat: In een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) gaan we wandelen. Tijdens de wandeling is er aandacht voor persoonlijke thema's. Wat geeft betekenis aan jouw leven? Waar wil je (meer) aandacht voor hebben? 
Meenemen: Een flesje water, iets om op te zitten, een notieblokje, gemakkelijke wandelschoenen. 
We maken gebruik van: De omgeving, stilte en er wordt gereflecteerd op de omgeving. Het samenzijn in de natuur maakt dat je creativiteit, intuïtie en bewustzijn sterk worden geprikkeld. 
Locatie: wisselend (zie agenda)
Bijdrage: €25,- per keer inclusief koffie/thee en lekkers. Na aanmelding krijg je hiervoor een betaallink. 
Tijd: 09:00-11:30
Data: volgt

Aanmelden of meer informatie: via info@elszandstra.nl of 06-51432256. 

Nalini; met de seizoenen mee 

Ik geloof in de kracht van verbinding. In samenwerking met Brenda Schut-van Alst is hieruit Nalini ontstaan. Een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Vanuit dit centrum bieden we het komende jaar de training 'met de seizoenen mee' aan.
Wat: 
Een training waarin persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling centraal staan. Samen in verbinding met gelijkgestemden werken aan eigen thema's op een prettige locatie aan het water (of op een plek in de natuur). De trainingen vormen een leidraad om in een natuurlijk ritme (volgens de seizoenen) te leven. Dit helpt je niet alleen om staande te blijven, maar ook daadwerkelijk creatief te zijn te midden van een turbulente buitenwereld. 
Je kunt ons volgen op Facebook Nalini en op Instagram nalini_centrum! Wil je de Nalini nieuwsbrief ontvangen? Stuur even een mailtje.
We maken gebruik van: lichaamswerk, systemisch werk, creatieve werkvormen, de natuur, rituelen en alles wat zich aandient.
Locatie: Tjerk Hiddes te Harderwijk
Bijdrage: €75,- per bijeenkomst (exclusief BTW)
Tijd: 09:00-13:00 (inclusief lunch)
Data: volgt
Aanmelden of meer informatie: via info@elszandstra.nl of 06-51432256